Bloembinding is gespecialiseerd in het maken van rouw- en herinneringsbloemwerk, waarbij persoonlijke benadering en uw wensen voorop staan.

 

Rouwbloemwerk

Belangrijk is dat het rouwbloemwerk aansluit bij de overledene. Het is bijzonder om in het bloemwerk kenmerken te verwerken. Denk hierbij aan het toevoegen van persoonlijke eigendommen, speciale vormen en materialen die verwerkt kunnen worden in uw bloemwerk. Het is altijd een uitdaging om er op deze manier een mooi en passend rouwbloemstuk van te maken.

Naast de mogelijkheid om het bloemwerk door mij te laten maken, wil ik nabestaanden graag de mogelijkheid geven hier zelf iets in betekenen. U kunt ervoor kiezen om gezamenlijk met familie en/of vrienden, onder begeleiding, het bloemwerk voor uw dierbare te maken. Ik beschik over een eigen werkruimte, maar het is uiteraard ook mogelijk om op een afgesproken locatie te werken.

Door op deze manier te werken kunnen nabestaanden herinneringen ophalen. Het kunnen bijvoorbeeld kleinkinderen zijn die voor hun opa of oma een bloemstuk gaan maken, een groep vrienden die op de favoriete plek van de overledene creatief bezig gaan. Hield de overledene erg van natuur dan zou dit de plek kunnen zijn om een bloemwerk te maken.

 

Speciale momenten

Hierbij zou je kunnen denken aan een houdbaar herinneringsbloemwerk dat geplaatst kan worden op een graf in de periode dat er nog geen steen geplaatst is. Maar natuurlijk kunnen we ook mooi houdbaar bloemwerk maken om op een graf of herinneringsplek te plaatsen en die tijdens verschillende seizoenen aan te passen is. Het is tevens mogelijk om wat te maken dat bij een foto of een urn geplaatst kan worden. 

 Kortom:

 Voor al het bloemwerk geldt dat ik vooraf overleg wat we gaan doen en maken, dit kan natuurlijk bij u thuis, savonds of in het   weekend behoort ook tot de mogelijk. We bespreken hier welke specifieke wensen er zijn en binnen welk tijdsbestek we het  bloemwerk geleverd  moet worden.

 

 

Tot slot kun u naast het maken van rouw- of herinnneringsbloemwerk tevens terecht voor uw andere bloemarrangementen.